El PSC demana més recursos pel Centre d’Urgències i Emergències Socials

Els socialistes volen que Colau incrementi les condicions econòmiques de la licitació del servei, que de moment està deserta

La portaveu del PSC Barcelona, Carmen Andrés, ha demanat al govern d’Ada Colau que destini més pressupost al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per garantir-ne un bon funcionament ara que està pendent l’adjudicació del servei. “Volem que el govern de Colau posi l’accent en l’atenció social a la ciutat i asseguri la prestació de qualitat” que dóna el centre, ha dit Andrés.

CCOO va alertar fa uns dies que el “procés de licitació és més incert que mai perquè no hi hagut cap empresa interessada en participar si no es modifiquen les condicions econòmiques”. Per la seva banda, la regidora del PSC ha demanat “un nou plec de clàusules” que incorpori “la suficient dotació econòmica” per millorar les condicions laborals dels treballadors i assegurar una bona atenció als usuaris.

El Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona ofereix un servei essencial d’atenció psicològica permanent, obre tot l’any i presta atenció a ciutadans en situació de risc social greu i de gran vulnerabilitat com són les persones sense llar, entre d’altres col·lectius. El 2017 va atendre més de 20.000 persones.

“El govern ha d’actuar de forma immediata”, ha exigit Andrés. “Estem parlant de serveis necessaris per a la gent gran, desnonaments, atenció a víctimes de la violència de gènere i a persones que pateixen atemptats, com el que vam viure malauradament l’any passat a Barcelona i que va ser reconegut per tothom per la seva excel·lent tasca”. 

Més informació

Nou comentari