Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
A presó un home per l’agressió sexual a una jove al poble Espanyol

Un jutjat de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per un home per agredir sexualment una noia al poble Espanyol. Els fets els ha avançat betevé i els ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts dels Mossos d’Esquadra, que han afegit que es va detenir el presumpte autor el passat dijous amb relació a l’agressió que es va produir el cap de setmana de l’11 de març.

L’escenari de l’agressió van ser els entorns de la discoteca Input, situada al poble Espanyol. Aquesta és la primera de les dues agressions que van tenir lloc aquell cap de setmana en aquestes instal·lacions. Tal com va saber el TOT en el seu moment, els Mossos van tenir constància de l’agressió quan van rebre un avís durant la matinada del passat 11 de març. Els vigilants de seguretat de la discoteca l’haurien trobat en estat de shock i amb un fort al cap que estaria vinculat a l’impacte d’una pedra. Es creu que la jove hauria estat agredida després de sortir per una sortida auxiliar del local d’oci nocturn.

Un segon cas durant la mateixa nit

Aquella mateixa nit es va produir un fet similar en la mateixa discoteca. Tal com va avançar Crónica Global i va confirmar el TOT a partir de fonts policials, una altra víctima va denunciar haver patit tocaments durant la matinada diumenge. El sindicat de seguretat privada ADN Sindical va assenyalar a Crónica Global que treballadors del centre d’oci nocturn van veure una noia que patia, aparentment, un atac d’ansietat. Segons el relat d’aquest mitjà, la víctima va explicar que havia patit tocaments “d’índole sexual” i que la discoteca va activar el protocol pertinent.

A Barcelona ciutat, les violacions han augmentat un 51% en només un any, segons dades del registre de l’Hospital Clínic. El 2022, de fet, és l’any amb més casos registrats des del 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa