El president de l’ACVOT denuncia Colau per una multa per tocar el clàxon al tall de la Meridiana

José Vargas porta l'alcaldessa, la regidora de Sant Andreu i Albert Batlle a la fiscalia per presumpta prevaricació

El president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas, ha portat l’alcaldessa Ada Colau a la fiscalia per una multa per tocar el clàxon contra el tall de la Meridiana. La multa, a la qual ha tingut accés el TOT Barcelona, comporta una sanció de 60 euros –que queden en 30 si es paga ràpidament– per uns fets que van tenir lloc el 16 de desembre de l’any passat. Aquell dia Vargas va passar per Meridiana i va tocar el clàxon com a protesta contra la manifestació. Un agent de la Guàrdia Urbana, al qual el president de l’ACVOT també denuncia, va recollir les dades de la matrícula per registrar la infracció per “fer ús de senyals acústics sense motiu establert”.

El 10 de febrer Vargas va rebre la sanció a casa, i ahir al matí va presentar la denúncia a la fiscalia superior de Catalunya per prevaricació contra Colau, l’agent que el va multar, el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, i la regidora de Sant Andreu, Lucía Martín. A tots ells els acusa de prevaricació i insta la fiscalia a investigar-los. Quant a l’ús del clàxon, Vargas justifica en la denúncia, consultada per aquest diari, que va estar motivat per les “retencions constants” als voltants del tall. 

 A més, al document adreçat a la fiscalia també critica que la multa se suma a “haver d’aguantar la ximpleria d’uns quants CDR”. 

[r:1]

La seva és la segona multa que ha transcendit per tocar el clàxon a prop de la protesta de la Meridiana, que porta més de 130 dies tallant la via. En l’altre cas va ser un conductor partidari a la manifestació el que va rebre la sanció de la Guàrdia Urbana després de fer ús del clàxon per mostrar suport als meridians

Més informació

Comentaris

    Observador 28/02/2020 6:38 pm
    Voleu dir que sou prou colla per tallar els túnels?

Nou comentari