Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com guanyar premis aquest abril als eixos comercials de Barcelona
  • CA

Visitar les zones comercials de Barcelona aquest mes d’abril pot tenir premi. Fins al 30 d’abril, es pot participar a diferents eixos comercials de Barcelona en un concurs en què qui encerti el jeroglífic d’unes il·lustracions penjades a les botigues i endevini la frase feta en català que amaguen pot rebre obsequis a canvi.

Els dibuixos amb les expressions amagades per guanyar el concurs Si l’encertes, l’endevines! s’estenen a 12 eixos comercials de la ciutat. Són tots aquests: Eix Comercial de Sant Andreu, Barna Centre, l’Associació Amics i Comerciants Plaça Reial, Sant Antoni Comerç, Sants Establiments Units, l’Eix Comercial Sants-les Corts, l’Associació de Comerciants Gran de Gràcia, l’Associació de Comerciants del Portal de la Llibertat, l’Associació de Comerciants i Artesans del Barri del Farró, l’Associació Comerç Via Guinardó, l’Associació de Comerciants del Passeig Valldaura i l’Eix Comercial de Sant Martí.

El concurs, promogut pel Centre de Normalització Lingüística, proposa un repte per demostrar les aptituds i l’enginy dels clients dels establiments per endevinar les frases fetes en català que simbolitzen els cartells, que reprodueixen dibuixos d’alumnes, professors i personal de l’Escola Superior d’Art i Disseny La Llotja. Per participar-hi i aspirar a rebre algun dels premis, cal emplenar una butlleta que es troba a les botigues dels eixos comercials que prenen part del concurs. També es poden trobar a les delegacions del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

Per dur-se el premi, cal anar a cadascun dels 12 eixos comercials, buscar els cartells amb els dibuixos als comerços que consten en la butlleta, endevinar la frase que amaguen i escriure-la a l’imprès. Un cop s’hagi omplert, cal lliurar-la als punts de recollida habilitats. Els participants -que han de tenir més de 14 anys- entraran en un sorteig per triar els guanyadors. A més, els concursants poden també votar quina és la millor il·lustració del concurs.

Més notícies
Terrat de la Casa Batlló d'Antoni Gaudí / Facebook - Casa Batlló
Gaudí obre camí a les pantalles 3D sense ulleres
Notícia: Gaudí obre camí a les pantalles 3D sense ulleres
Comparteix
La Casa Batlló acull la prova pilot d'una start-up coreana que en fabrica
El luxe de governar sense retrovisor a l’esquerra
Notícia: El luxe de governar sense retrovisor a l’esquerra
Comparteix
Companys de files de Colau i Collboni a València són molt més crítics que la progressia barcelonina
Recreació del pròxim parc de Can Clos, a Sants-Montjuïc / Ajuntament de Barcelona
Barcelona tindrà un nou parc urbà l’estiu de 2023
Notícia: Barcelona tindrà un nou parc urbà l’estiu de 2023
Comparteix
Les obres a Can Clos s'allargaran de 14 a 17 mesos i costaran 6,3 milions d'euros
Futbolistes de l'Eintracht, bayant-se a la platja de Sant Sebastià després de la victòria contra el Barça / Twitter
Sol i platja pels jugadors de l’Eintracht després d’envair el Camp Nou
Notícia: Sol i platja pels jugadors de l’Eintracht després d’envair el Camp Nou
Comparteix
Els futbolistes s'exerciten i es banyen a la platja de Sant Sebastià després del controvertit pas dels alemanys per la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa