Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Preacord per desbloquejar l’ampliació de l’hospital Clínic
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha avançat aquest divendres un preacord per desencallar l’ampliació de l’hospital Clínic, pendent des de fa més d’una dècada. El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha explicat a betevé que s’ha emparaulat un compromís entre administracions perquè el Clínic es mantingui com a centre mèdic de referència i es construeixi un edifici sobre les pistes universitàries de la UB a la Diagonal per traslladar-hi les unitats de recerca científica del complex hospitalari.

El tinent d’alcalde espera que el projecte es concreti abans que acabi l’any. La proposta queda ara en mans d’un comitè d’experts perquè l’acabi de perfilar i valori si calen modificacions. “Estem molt a prop de trobar una solució acordada per les administracions per fer possible el Clínic del futur”, ha assegurat Collboni.

El febrer passat, la Generalitat, l’Ajuntament i la Diputació van signar un protocol pel qual acordaven estudiar conjuntament com es podria fer l’ampliació de l’Hospital Clínic. Llavors es va preveure que la decisió definitiva sobre la ubicació de l’ampliació es pogués concretar entre l’abril i el juny del 2021, informa l’ACN. La voluntat inicial era no construir cap gran edifici a la zona de l’Escola Industrial, però va topar amb l’oposició d’entitats veïnals.

Més notícies
Aparatós incendi d’un tràiler a la ronda Litoral
Notícia: Aparatós incendi d’un tràiler a la ronda Litoral
Comparteix
El conductor no ha pres mal i les flames han destrossat la càrrega de caixes de fusta i de metall
Antiavalot disparant projectils de foam a la protesta per Hasél / Jordi Borràs
Un projectil de foam va fer perdre l’ull a un jove a Urquinaona
Notícia: Un projectil de foam va fer perdre l’ull a un jove a Urquinaona
Comparteix
Un informe mèdic assegura que la lesió és compatible amb un projectil com el que fan servir els Mossos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa