Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aparatós incendi d’un tràiler a la ronda Litoral
  • CA

Un tràiler s’ha incendiat aquest vespre en plena ronda Litoral, en un tram entre l’Hospitalet i Barcelona. Les flames han destrossat la càrrega del vehicle, formada per caixes de fusta i de metall. El condutor no ha pres mal.

El sinistre ha ocorregut cap a les 19.49 hores. Segons informen els Bombers de la Generalitat, el foc s’ha iniciat en els pneumàtics del camió i s’ha propagat a la càrrega. El transportista ha baixat a la calçada després d’haver tingut temps de situar el vehicle al marge de la via, al punt quilòmetric 18 de la ronda Litoral en sentit Besòs, a l’alçada de la intersecció amb la C-31.

En tot cas, s’han tallat dos carrils de circulació en sentit Trinitat. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i altres dues de Bombers de Barcelona s’hi han desplaçat. Un cop apagat el foc, la grua s’ha fet càrrec de la retirada del vehicle. Just a sota d’on s’ha produït l’incendi discorren els carrils de la Gran Via, on també ha calgut intervenir a causa de l’aigua que s’ha precipitat sobre la calçada durant les tasques d’extinció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa