La platges de la Barceloneta i de Sant Miquel tornen a registrar aglomeracions de banyistes

S'hi torna a regular l'accés, com ja va ser necessari durant l'onada de calor de la setmana passada

Les platges de la Barceloneta i de Sant Miquel han tornat a registrar aglomeracions aquesta tarda de dissabte, quan els termòmetres s’enfilen al voltant dels 30 graus. La gran quantitat de banyistes ha fregat l’aforament màxim que es permet a la Barceloneta i Sant Miquel, limitat per intentar que es mantinguin les distàncies de seguretat davant de la Covid-19, i ha sigut necessari regular l’accés.

Fonts de l’Ajuntament expliquen que l’entrada a totes dues platges s’ha començat a controlar aquesta tarda. La setmana passada, en plena onada de calor, ja va ser necessari restringir l’entrada a la Barceloneta i altres platges mentre no s’anessin buidant de banyistes. A més, la bandera groga s’ha hissat a la Barceloneta i Sant Miquel per presència de meduses.

A més, la platja de la Barceloneta ha sigut un dels punts on la Guàrdia Urbana ha desallotjat gent que s’hi concentrava bevent i fent festa fins a altes hores de la matinada d’aquest dissabte i sense respectar les mesures per prevenir la transmissió del coronavirus. La plataforma Barceloneta diu prou exigeix des de fa setmanes a l’Ajuntament que tanqui la platja fora de l’horari de bany per evitar botellons i molèsties que destorben el descans del veïnat.

Més informació

Nou comentari