Control d’accés de nou a tres platges de Barcelona per la gran afluència de banyistes

La platja de la Barceloneta ha arribat a tancar-se i l'ocupació també ha sigut molt alta a Mar Bella i Sant Miquel

La Guàrdia Urbana ha regulat l’entrada a la platges de la Barceloneta, Mar Bella i Sant Miquel per no excedir l’aforament, limitat per complir amb les mesures anticovid. La gran afluència de banyistes s’ha repetit aquest diumenge a la tarda, de nou amb els termòmetres enfilats al voltant dels 30 graus a Barcelona.

L’Ajuntament precisa que l’entrada a la platja de la Barceloneta s’ha arribat a tancar cap a les 15.45 hores. Els tancaments puntuals s’ordenen quan no es pot garantir la distància entre banyistes. L’accés a la Mar Bella i Sant Miquel no ha arribat a barrar-se, però han fregat l’aforament màxim autoritzat per prevenir aglomeracions que suposin risc de contagi, igual que a la Barceloneta.

Cap a les 18.30 hores, la presència de banyistes continuava sent molt alta a les tres platges. A la mateixa hora, l’ocupació era alta a les platges de Bogatell, Nova Icària i Sant Sebastià.

Les aglomeracions a la costa també es van produir aquest dissabte per la tarda. Ahir no es va autoritzar que cap banyista més entrés a les platges de la Barceloneta i de Sant Miquel fins que no anés sortint gent que s’hi estava.

Més informació

Nou comentari