Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Petició de més de 16 anys de presó per una violació en una cita a cegues
  • CA

La Fiscalia demana que s’imposi 16 anys i mig de presó a un home de 37 anys que va violar presumptament un noi amb qui havia quedat en una cita a cegues el 2018. A l’acusat se li assenyala per haver gravat suposadament la violació amb el telèfon de la víctima, que llavors tenia 21 anys i a qui va amenaçar d’apunyalar-lo amb un cúter. L’Audiència de Barcelona comença a jutjar demà el presumpte agressor, a qui s’incrimina per un delicte d’agressió sexual, un de robatori amb violència i intimidació, un contra la intimitat, un lleu per lesions i dos lleus d’apropiació indeguda.

Segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, la víctima i el processat van contactar a través d’una aplicació i van concertar una trobada amb possibilitat de mantenir relacions sexuals. La víctima va trobar-se amb el noi en el portal de l’edifici de Barcelona on havien quedat. Atesa l’oscuritat de l’espai, va pensar que era la persona amb qui tenia previst veure’s. El suposat agressor va començar a fer-li tocaments i a desvestir-lo i, just en aquell moment, el noi va adonar-se que el rostre de qui el grapejava no coincidia amb la foto de la persona amb la que preveia trobar-se.

La Fiscalia relata que, a partir d’aquell moment, l’acusat va dir al jove que anava a violar-lo, mentre l’instava que callés i s’estigués quiet alhora que mostrava un cúter. L’escrit d’acusació sosté que la víctima va entrar en estat de shock i es va quedar sense capacitat de reacció, mentre el presumpte agressor l’obligava a pujar a l’àtic. Allà va extreure suposadament d’un maletí una corda, una cinta i un consolador, entre altres objectes, i va lligar el noi pels braços. “Saps que et vaig a violar, oi?”, va etzibar el presumpte agressor, que va gravar tres vídeos i va prendre dues fotos de la suposada violació amb el mòbil de l’agredit, afirma el fiscal, que acusa el sospitós d’actuar amb “gran agressivitat”.

Indemnització de 10.000 euros

La víctima va suplicar el processat que parés. Lluny d’aturar-se, l’incriminat va exhibir suposadament el cúter per fer callar el noi, que va aconseguir deslliurar-se de les brides que el mantenien immobilitzat. Va forcejar amb el suposat agressor, que presumptament va intentar clavar-li l’arma blanca, segons el fiscal.

Finalment, el noi va aconseguir escapar-se i, completament nu, va demanar auxili als veïns de l’edifici. La policia va aconseguir detenir hores més tard el sospitós, a qui van trobar pertinences de la víctima i altres targetes de crèdit sostretes. A més de la condemna de més de 16 anys de reclusió, el Ministeri Públic sol·licita també que el presumpte agressor aboni una indemnització de 10.000 euros per danys morals a la víctima, més 280 euros per les lesions que li va provocar i altres 100 euros que li va robar i no es van recuperar. Alhora, vol que pagui una multa de 9.900 euros.

Més notícies
Imatge d'arxiu del Parc del Guinardó, la zona on es va produir la descàrrega elèctrica a una noia / Ajuntament
Investiguen la descàrrega elèctrica que un home li va clavar a una noia quan passejava
Notícia: Investiguen la descàrrega elèctrica que un home li va clavar a una noia quan passejava
Comparteix
La víctima ha presentat una denúncia i ara els Mossos intenten aclarir el rerefons d'una agressió poc comuna
Pintada homòfoba al Poblenou / Observatori contra l'Homofobia
Denuncien una pintada homòfoba al Poblenou
Notícia: Denuncien una pintada homòfoba al Poblenou
Comparteix
El missatge menysprea la Llei Trans i se suma a l'escalada d'atacs contra persones LGTBI de les últimes setmanes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa