Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen la descàrrega elèctrica que un home li va clavar a una noia quan passejava
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació arran d’una descàrrega elèctrica que un home va clavar a una noia mentre ella passejava tranquil·lament per l’entorn del Parc del Guinardó, dilluns passat. Els fets es van produir al voltant de les quatre de la tarda i van acabar comportant una denúncia per part de l’afectada, confirmen fonts de la policia catalana. L’eina que va utilitzar l’agressor no va ser ben bé una pistola Taser, com inicialment apuntaven alguns testimonis, sinó que es va fer servir un altre dispositiu amb capacitat per enrampar persones, expressen els Mossos.

Ara per ara, un dels principals maldecaps per als agents que porten el tema és identificar l’autor de l’agressió i aclarir el rerefons de l’atac, ja que després de produir la descàrrega elèctrica l’home no va robar ni agredir la víctima. Simplement, va fugir.

Després de recuperar-se i ser assistida per veïns i policia, la noia va visitar un centre hospitalari per rebre un informe mèdic que complementi la denúncia tramitada davant els Mossos. Des de llavors, la policia catalana investiga els fets, vinculats a priori a un delicte de lesions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa