Denuncien una pintada homòfoba al Poblenou

El missatge menysprea la Llei Trans i se suma a l'escalada d'atacs contra persones LGTBI de les últimes setmanes

L’Observatori contra l’Homofobia ha denunciant davant de l’Ajuntament l’aparició d’una pintada escrita en un mur del barri del Poblenou amb missatge homòfob. El grafit menysprea Llei Trans que el Govern espanyol tramita i que s’ha vist bloquejada per les diferències entre els dos socis de govern, PSOE i Unides Podem, sobre com regular el dret de les persones transgènere perquè puguin canviar el sexe que consta en els registres públics.

L’actuació de l’Observatori contra l’Homofobia és la resposta a un avís a xarxes socials que aquest dissabte va alertar del missatge discriminatori al Poblenou. “Per molts atacs que rebem les persones trans, no defallirem”, va escriure Sandra Vilaseca en el tuit amb què va donar difusió a la pintada per denunciar-la.

Barcelona ha sigut escenari de diferents agressions i insults homòfobes en les darreres setmanes. L’Observatori contra l’Homofobia va convocar recentment una concentració de condemna, on va advertir d’una escalada d’atacs contra persones LGTBI a la via pública.

Més informació

Nou comentari