L’Observatori contra l’Homofobia ha denunciant davant de l’Ajuntament l’aparició d’una pintada escrita en un mur del barri del Poblenou amb missatge homòfob. El grafit menysprea Llei Trans que el Govern espanyol tramita i que s’ha vist bloquejada per les diferències entre els dos socis de govern, PSOE i Unides Podem, sobre com regular el dret de les persones transgènere perquè puguin canviar el sexe que consta en els registres públics.

L’actuació de l’Observatori contra l’Homofobia és la resposta a un avís a xarxes socials que aquest dissabte va alertar del missatge discriminatori al Poblenou. “Per molts atacs que rebem les persones trans, no defallirem”, va escriure Sandra Vilaseca en el tuit amb què va donar difusió a la pintada per denunciar-la.

Barcelona ha sigut escenari de diferents agressions i insults homòfobes en les darreres setmanes. L’Observatori contra l’Homofobia va convocar recentment una concentració de condemna, on va advertir d’una escalada d’atacs contra persones LGTBI a la via pública.

Nou comentari

Més notícies
L'actor Francesc Cuéllar denuncia insults homòfobs / Instagram

VÍDEO | Un actor denuncia insults homòfobs quan anava cap al teatre

L'intèrpret Francesc Cuéllar fa públic que tres adolescents l'han increpat a ell i un company de pis
Imatge de la boca ferida d'una de les víctimes / Cedida al Tot Barcelona

“Si m’aixeques la cella, et tallo el coll”: brutal pallissa homòfoba a la platja del Somorrostro

La víctima té una fractura maxil·lar i diversos hematomes