Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un actor denuncia insults homòfobs quan anava cap al teatre
  • CA

Denúncia d’un nou presumpte atac homòfob a Barcelona. L’actor Francesc Cuéllar ha explicat aquest dimecres al seu compte d’Instagram que dos nois i una noia adolescents han etzibat insults homòfobs a ell i el seu company de pis. Cuéllar sortia aleshores de casa per anar a treballar al teatre i, segons ha relatat ell mateix en un vídeo, els joves els han cridat “putos maricones” i se’n han rigut. Tot i que els han demanat que es retractessin, l’actor ha assegurat que els adolescents no han deixat de mostrar una actitud desafiant.

El meu company de pis s’ha tornat i els ha preguntat que en quin món vivien, que amb actituds així continuen havent-hi agressions homòfobes i els ha dit que ens demanessin perdó. Els nois no ens ho han demanat i ens han seguit prenent el pèl”, ha detallat Cuéllar. L’últim cap de setmana de maig es van encadenar tres agressions homòfobes a Barcelona i l’Observatori contra l’Homofòbia ha alertat de l’increment d’incidents en les darreres setmanes.

“Els tréiem dos caps d’alçada a cadascun. M’espanta pensar què hagués passat si hagués sigut al revés, si s’haguessin quedat en una agressió verbal o si haguessin passat a una agressió física”, ha confessat Cuéllar. “Pensava que això era propi de generacions més grans i que tot havia canviat amb les més joves, que eren més respectusos amb les diferents orientacions sexuals i més emàtics. Aquesta tarda he comprovat que no”, ha lamentat l’intèrpret, nascut a Barcelona a 1993 i que, a més d’actuar al teatre, ha aparegut a sèries com Kubala, Moreno i Manchón de TV3 i Mercado Central de TVE.

Més notícies
Aplaudiments en l'acte de l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) i la Plataforma LGBTIcat contra les recents agressions / Europa Press
Concentració de rebuig a l’escalada d’agressions homòfobes
Notícia: Concentració de rebuig a l’escalada d’agressions homòfobes
Comparteix
Les entitats visualitzen en un mapa les incidències LGTBI-fòbiques i reclamen més coordinació i eines
El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, al Parlament / ACN
El Síndic investiga les agressions homòfobes del cap de setmana a Barcelona
Notícia: El Síndic investiga les agressions homòfobes del cap de setmana a Barcelona
Comparteix
Rafael Ribó demana la implicació de la ciutadania per evitar-les

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa