Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El pessebre tornarà “amb sorpresa” inclosa a la plaça Sant Jaume

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que tornarà a instal·lar un pessebre a la plaça Sant Jaume després que l’any passat no es pogués posar per l’augment de casos de la tercera onada de Covid-19. El tinent d’alcaldia de Cultura, Jordi Martí, ha avançat que enguany el pessebre vindrà “amb sorpresa” perquè el Nadal també significa “debat”. En els últims anys les instal·lacions nadalenques del govern municipal no han deixat indiferent ningú.

El govern municipal responia així a una pregunta del PP a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports. El regidor popular Òscar Ramírez ha reclamat que no es facin experiments amb el Nadal i que torni el pessebre “tradicional” de tota la vida. El més curiós és que el PP encara no ha vist la proposta de pessebre i ja ha obert la tradicional polèmica municipal sobre el pessebre de la plaça Sant Jaume.

Martí no ha volgut donar més pistes sobre el nou pessebre, però sí que ha avisat el PP que, si vol veure pessebres tradicionals, pot anar al monestir de Pedralbes o al Museu Marès, avançant així que la instal·lació d’enguany també crearà enrenou.

La pandèmia es carrega el pessebre

L’any passat l’Ajuntament de Barcelona va decidir no posar cap pessebre a la plaça Sant Jaume perquè era impossible complir amb els requisits de les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19, ja que els tècnics no veien clar limitar l’aforament o posar un control d’accés de la plaça. La decisió també va generar crítiques entre els grups de l’oposició, en especial del PP i de Barcelona pel Canvi, que no compartien la renúncia a posar el pessebre perquè consideraven que hi havia alternatives suficients per poder garantir les mesures de seguretat.

El 2019 el pessebre també va generar molta polèmica. El president del grup municipal del PP, Josep Bou, va assegurar que semblava un “traster” i va acusar l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de voler eliminar el “sentit religiós del pessebre”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Antoni a novembre 16, 2021 | 14:49
  Antoni novembre 16, 2021 | 14:49
  Pessebres no en volem de cap clase.
 2. Icona del comentari de: amb comú no podem a novembre 16, 2021 | 14:58
  amb comú no podem novembre 16, 2021 | 14:58
  que es faci pessebre cap sorpresa. Potser és que la sorpresa, serà que la frau kolau farà de dimoni, conjuntament amb la janet sanz, els de barcelona pel cambio , el batlle, i tota aquesta gentussa, que estan destrossant barcelona
 3. Icona del comentari de: Maria a novembre 16, 2021 | 16:02
  Maria novembre 16, 2021 | 16:02
  Posar a la Colau fent de Caganer vivent, seria d'agrair. Madura Colau, vulgaritat, droga, okupes, lladres, bruticia, rates, COMUNA WC. ESPAÑA merdosa del 155
 4. Icona del comentari de: Colons colaus a novembre 16, 2021 | 16:50
  Colons colaus novembre 16, 2021 | 16:50
  Sou d'un sectari! El PP no ha vist la proposta, però ja s'ha dit que serà polèmica i tothom coneix la mala bava de les esquerres amb les tradicions cristianes. Que l'estult de Jordi Martí digui que el Nadal és per generar debats i polèmiques ja denota el nivell d'imbecil·litat del personatge, pèssim gestor farcit d'odi contra la Catalunya tradicional catalana, com tots els espanyols comuneros.
 5. Icona del comentari de: vendetta a novembre 17, 2021 | 08:20
  vendetta novembre 17, 2021 | 08:20
  fora colau dels nostres barris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa