Pedres al fons de la piscina del Coll van provocar les ferides als peus

L'informe pericial independent encarregat per l'Ajuntament així ho mostra

Pedres al fons de la piscina-llac del parc de la Creueta i el Coll van ser l’origen de les ferides als peus que van patir desenes de banyistes a l’estiu. En concret, 67 persones van sortir de la piscina amb sang o mal a la planta dels peus sense saber per què. Des del 29 de setembre els veïns del barri del Coll, al districte de Gràcia, que van assistir al consell de barri ja saben d’on venien les ferides.

Va ser aquell dia en què el districte va presentar els resultats de l‘informe pericial independent encarregat per l’Ajuntament de Barcelona, segons ha avançat Betevé. L’estudi determinava que la causa de les ferides es trobava a les juntures de la piscina. Fonts municipals expliquen al TOT Barcelona que de les juntures es desprenien “petites pedres” que acabaven provocant mal als peus dels banyistes.

Després de conèixer la problemàtica, el districte va recomanar l’ús de sabates als banyistes per prevenir les ferides. Més endavant, les mateixes fonts destaquen que van demanar responsabilitats a l’empresa constructora de la piscina, que va arreglar el problema detectat a l’informe, datat del 29 de juliol.

Més informació

Nou comentari