Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament rectifica i repara la piscina infantil que causava ferides als peus
  • CA

La piscina-llac del Parc de la Creueta i el Coll finalment sí que havia estat reobert amb deficiències al paviment que causaven ferides. Això es desprèn d’un comunicat de l’Ajuntament de Barcelona d’avui mateix, que anuncia que es faran obres de reparació a la piscina –després d’haver estat tancada durant dos estius– “per desperfectes en el terra de la mateixa”. Es buidarà el llac i es farà el polit o substitució de les peces de gresite tant al perímetre com a les escales de la piscina, detalla el text.

Aquesta nova versió podria explicar de manera més clara perquè diversos nens van patir fa dues setmanes ferides als peus en fer ús del llac en la seva reestrena. Fins a una desena de casos se’n van comptabilitzar. En aquell moment, però, el govern municipal va assegurar que s’havien fet les “inspeccions pertinents” i que no es va detectar “cap punt de risc ni zones de paviment que puguin provocar ferides”. Es van atribuir els petits talls que es va fer la canalla a l’acumulació de pedres petites al fons del llac i a una major sensibilitat de la pell per haver estat en remull durant molta estona.

Finalment, però, després de dos anys d’obres i 600.000 euros d’inversió, s’haurà de fer un nou retoc. De fet, les obres ja s’han iniciat avui i s’ha aprofitat que la piscina estava tancada des del passat 17 de juliol com a mesura preventiva per l’augment de casos de Covid-19 a la ciutat. Els dies posteriors es va fer “un peritatge de la instal·lació per determinar quines actuacions era necessari dur a terme per reparar el terra de la piscina” i executar-les ràpidament perquè es pogués tornar a obrir a l’estiu. Ara els plans és que a mitjans agost torni a estar operativa i que s’allargui la temporada fins a la meitat del mes de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa