Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Deu nens amb ferides als peus en la reestrena del llac de la Creueta del Coll

L’esperada reestrena del llac-piscina de la Creueta del Coll, al districte de Gràcia, ha estat més que accidentada. Una desena d’infants van patir ferides i petits talls als peus després de banyar-s’hi aquest dimecres. Diversos usuaris s’han queixat a les xarxes socials de les condicions del paviment del llac, que ha estat en obres durant dos temporades per fuites i problemes precisament a l’enrajolat.

L’Ajuntament de Barcelona ha informat en un comunicat que dimecres i dijous els equips tècnics de Barcelona Cicle de l’Aigua, del Districte de Gràcia i de l’empresa que gestionava el llac han fet una inspecció d’urgència per a “detectar” qualsevol problema relacionat amb les ferides als peus d’alguns usuaris”. El consistori nega que s’hagi trobat cap punt de risc a la llacuna “ni zones de paviment que puguin provocar aquestes ferides”, i apunta que les incidències podrien ser causades per l’acumulació de pedres petites al fons del llac i perquè els peus mullats poden ser més sensibles.

L’ajuntament també ha informat que ja ha procedit a netejar el fons de la piscina i que les proves tècniques d’aquest dijous no han detectat noves incidències. Tot i així, recomana als usuaris que utilitzin calçat d’aigua per banyar-se a la piscina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa