Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos passatgers salven la vida a un home que patia un atac de cor al metro
  • CA

El passat 28 d’octubre es va viure una situació atípica en un vagó de l’L4. Tal com ha avançat betevé, dos passatgers, que eren metges, van salvar la vida a un home que estava patint un atac de cor. Durant més de 20 minuts van atendre l’home perquè aguantés fins que arribessin els serveis d’emergència i el tractessin amb condicions. Els fets es van produir a les 22 hores i un dels metges era especialista internista de Barcelona i l’altre d’origen nord-americà.

Tal com han informat fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) al mateix mitjà, l’incident va obligar a interrompre l’L4. Es va aturar una estona a l’estació Ciutadella-Vila Olímpica perquè en aquell moment un passatger va fer servir el tirador d’emergència. Va haver-hi altres passatgers que també es van implicar trucant al 112 i buscant un desfibril·lador. Quan van arribar els serveis d’emergència, van traslladar l’home a un hospital.

Una dona va donar a llum a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica

L’estació Ciutadella-Vila Olímpica va ser el passat juny escenari d’una altra escena impactant: una dona va donar a llum. Es dirigia a l’Hospital del Mar, però el part es va avançar abans que hi pogués arribar i una passatgera amb experiència sanitària i treballadors de TMB van ajudar-la a portar el seu fill al món.

“La Cristina es dirigia a l’Hospital del Mar en sentir-se preparada pel part. En baixar-se del tren a Ciutadella s’ha trobat indisposada i ha demanat ajuda als nostres agents, que l’han acomodat al Centre de Gestió de l’estació”, va relatar TMB a través del seu compte de Twitter, que també va celebrar que la mare i el nadó es trobaven “en perfecte estat”. Davant d’un fet tan inusual com aquest, les xarxes socials es van omplir de comentaris celebrant que tot hagués acabat bé. Un dels missatges provenia del compte de l’Hospital del Mar, que va donar les gràcies als treballadors de TMB per assistir la dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa