Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dona a llum al metro de Barcelona amb ajuda providencial d’una passatgera
  • CA

Naixement providencial aquest dimecres al matí al metro de Barcelona. Una dona ha donat a llum a l’estació Ciutadella-Vila Olímpica de la línia L4: anava de camí a l’hospital Sant Pau i no ha pogut arribar-hi perquè el part s’ha precipitat. L’atzar o la bona estrella d’aquest nadó, al que li han posat de nom Àngel, han fet que en aquell moment hi hagués a la parada del metro una passatgera amb experiència en l’àmbit sanitari: una inspectora mèdica.

Una ajuda inesperada

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha explicat el cas a través de les xarxes socials i ha felicitat tant als pares i com als voluntaris que s’han implicat per fer el naixement possible. Els fets han tingut lloc cap a les 10:45h del matí d’aquest dimecres. “La Cristina es dirigia a l’Hospital del Mar en sentir-se preparada pel part. En baixar-se del tren a Ciutadella s’ha trobat indisposada i ha demanat ajuda als nostres Agents, que l’han acomodat al Centre de Gestió de l’estació”, exposa l’operadora de transport en la publicació a la plataforma Twitter.

Un part inusual, però exitós

Els treballadors de l’estació de la línia groga barcelonina han avisat als efectius dels Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), però mentrestant el part avançava. Per sort en aquell moment era allà la inspectora sanitària, que s’ha afegit als empleats de la companyia de transport per assistir el ràpid part a les instal·lacions del personal intern del metro i poder supervisar d’aquesta manera que tot el procés es produïa amb les màximes garanties possibles tant per la mare com pel petit. El naixement ha estat força inusual però mare i nadó “es troben en perfecte estat”, ha celebrat a través de les xarxes socials TMB.

La publicació ha tingut força ressò a través de les xarxes socials, que s’han omplert de comentaris celebrant que l’inusual part hagi acabat amb final feliç. De fet, un dels usuaris que ha comentat el missatge ha estat el perfil oficial de l’Hospital del Mar, que ha volgut agrair la feina dels treballadors de TMB.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa