Les sospites dels Mossos d’Esquadra s’han confirmat i l’home mort que s’havia trobat a prop de l’aeroport de Barcelona-El Prat era Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, el suposat autor de l’assassinat del seu fill de dos anys a l’hotel Concòrdia del Paral·lel de Barcelona. La informació, que ja s’havia estès aquest migdia, ha acabat sent confirmada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) amb un comunicat aquest vespre. Segons ha destacat el jutjat d’instrucció número 1 del Prat de Llobregat, en funcions de guàrdia, la persona que ha aparegut penjada en una zona boscosa “ha estat plenament identificat com a l’home acusat de la mort del seu fill en un hotel de Barcelona“.

D’aquesta manera, doncs, es posa punt i final a una fugida que havia portat de corcoll els investigadors dels Mossos d’Esquadra les últimes setmanes. La policia catalana, de fet, ja es plantejava la mort del pare del nen com la principal hipòtesi. El fet que no es trobessin indicis d’un pla preparat i que, tanmateix, no hi hagués manera de captar cap rastre seu va portar els investigadors a sospitar de la seva mort. Aquest dimecres, s’han desplaçat al lloc el lletrat de l’administració de la justícia, la fiscal i el forense i s’ha acabat confirmant el que els Mossos pensaven.

L’espai on ha estat trobat el cadàver és una zona propera a l’aeroport. Aquest element té tot el sentit per als investigadors, ja que l’última vegada que va ser vist precisament, sortia de les instal·lacions aeroportuàries. És el punt on la policia li va perdre el rastre. Sabien que després del crim l’home havia saltat una tanca de l’hotel, havia corregut per Montju¨ïc, havia agafat un taxi fins a l’aeroport i, després, n’havia marxat. Ho van recollir les càmeres de seguretat. Des de llavors, però, no l’havien tornat a veure. Avui, però, s’ha acabat aquesta cerca.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jo a setembre 16, 2021 | 09:23
    Jo setembre 16, 2021 | 09:23
    Aquests fills de puta, sempre ho fan al inrevés, primer s'haurien de suïcidar i no començar per els altres...

Nou comentari

Comparteix