Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos sospiten haver trobat el cadàver del parricida desaparegut
  • CA

Els Mossos de la investigació criminal creuen que el cos d’un home que s’ha trobat penjat seria el parricida del nen de dos anys assassinat fa tres setmanes a l’hotel Concòrdia de l’avinguda Paral·lel de Barcelona. Segons els primers indicis de la investigació policial el cadàver correspon a les característiques d’un dels pressumptes assassins més buscats per la policia. A hores d’ara, la policia i els forenses porten a terme la identificaió del cadàver sense que fonts oficials dels Mossos confirmin al cent per cent que es tracti del parricida.

L’últim que se sabia sobre la investigació és que l’home, el principal sospitós d’haver matat el seu fill, podria estar mort. La manca de senyals de l’home, tot i l’ingent dispositiu de recerca que s’havia desplegat i la difusió de la seva identitat per part de la policia catalana amoïnava els agents perquè significava que s’havia sabut escapar sense deixar rastre o que, per contra, s’havia tret la vida. Estudiant el seu entorn, però, la sospita dels Mossos era que Martín Ezequiel Álvarez Giaccio no tenia la capacitat per haver fugit amb tanta eficiència. De fet, la seva absoluta desaparició lligava poc amb l’escapada erràtica que va protagonitzar després d’haver comès el crim, suposadament. Una fugida que va incloure sortir de l’hotel saltant una tanca, córrer lesionat per Montjuïc i entrar i sortir de l’aeroport del Prat.

L’opció del viatge a l’estranger per escapar de les possibles conseqüències dels seus actes estava gairebé descartada per part de la policia. A més d’haver trobat el seu passaport en un dels domicilis vinculats a ell, dubtaven que hagués creat una identitat falsa i hagués aconseguit marxar en avió per deixar enrere el crim.

Així doncs, segons les últimes sospites dels Mossos, la fugida podia haver acabat a tocar de l’aeroport, sí, però traient-se la vida. En tot cas, les pesquisicions policials continuen aquesta tarda i seran proves determinants per acabar de confirmar que el cadàver del suïcida és el principal sospitós de la mort del nen a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa