Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El pare que va matar el nen de dos anys en un hotel podria estar mort
  • CA

El pare que va matar el seu fill, un nen de dos any i deu mesos, en un hotel de Barcelona podria estar mort. Aquesta és la nova hipòtesi amb la qual treballarien els Mossos d’Esquadra, segons ha apuntat El Punt Avui a través de fonts coneixedores de la investigació. Aquesta possibilitat ha pres força els últims dies, després d’haver aplegat diversos indicis. Entre ells, la seva desaparició absoluta, la manca de contacte amb el seu cercle de coneguts, el seu comportament erràtic, el trencament del tractament psiquiàtric que seguia i la poca capacitat per fugir —sense deixar rastre— que la policia li atribueix. De fet, la idea que estaria ballant pel cap dels investigadors és que, mentre que l’assassinat hauria estat premeditat, la fugida va ser una cadena d’improvisacions.

Un altre apunt substancial que aporta la informació del diari El Punt Avui és que els Mossos haurien trobat el passaport que inicialment es donava per desaparegut. La troballa l’haurien fet a un dels domicilis vinculats a l’home, Martín Ezequiel Álvarez Giaccio.

Magrat haver trobat ara el passaport, ja se sabia que no havia estat utilitzat la seva documentació per viatjar en avió. Les comprovacions amb l’aeroport van descartar que agafés cap vol al seu nom. Alhora, els investigadors donen molt poca versemblança a la possibilitat que se les hagi empescat pes escapar amb una identitat falsa.

Per aquests motius, fins ara, se’l buscava especialment per l’entorn de Barcelona i el Vendrell. A aquesta última població s’havia traslladat poques setmanes abans de cometre el parricidi, quan la mare del nen li va demanar que marxés del pis on convivien. Respecta a la fugida, després de marxar de l’hotel saltant una tanca, de caure pel carrer mentre corria de l’escena del crim i d’haver agafat un taxi, també se sap que va trepitjar l’aeroport del Prat. Va entrar-hi però també va sortir tot sol, segons haurien mostrat les imatges de seguretat a la policia.

Aquestes anades i vingudes fan pensar als agents que segueixen el cas que el fugitiu no tenia un pla traçat. A més, ja fa més de dos setmanes que la seva imatge ha estat compartida a la ciutadania, a més de ser una prioritat policial, i ningú no n’ha trobat cap pista. Tot plegat fa sospitar a la policia que l’home podria estar mort.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 666 a setembre 11, 2021 | 23:56
    666 setembre 11, 2021 | 23:56
    No mereixia viure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa