Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona i el Vendrell, punts calents de la recerca del parricida de l’hotel

Han passat dotze dies des que el pare del nen de dos anys assassinat en un hotel de Barcelona la nit del 24 d’agost va fugir de l’establiment. Des d’aleshores, la policia catalana i la Guàrdia Urbana tenen un marxa un ampli dispositiu -amb especialistes en presoners fugits- per localitzar el pressumpte parricida.

Des que el dia 25 d’agost les càmeres de l’hotel van enregistrar com marxava saltant la tanca de la piscina -la investigació assenyala que hauria fugit en direcció a la muntanya de Montjuïc-, i posteriorment, un taxista el va portar a l’aeroport de Barcelona, que no hi ha pistes fermes sobre on es pot trobar el pare del menor assassinat. Se sap que no ha abandonat el país, com a mínim amb el seu passaport, malgrat que es va presentar a l’aeroport. La policia veu complicada la possibilitat que l’home disposés de documentació falsa, però no descarta aquesta hipòtesi i manté viva aquesta línia d’investigació.

I tampoc no ha entrat en contacte amb familiars seus a Espanya. Ara bé, les policies el busquen en dos punts clau fonamentalment, Barcelona i el Vendrell (Tarragona), on l’home s’hauria traslladat a viure després de la separació -al domicili del seu pare- i des d’on hauria reservat el diumenge 22 d’agost una habitació al Concordia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a setembre 05, 2021 | 19:43
    Ricard setembre 05, 2021 | 19:43
    A la platja de Coma-Ruga del Vendrell la policia pot fer recerca de botellots de 6 hores de durada amb èxit assegurat

Nou comentari

Comparteix