Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els millors parcs de Barcelona per anar amb el gos

Barcelona està plena de gossos, el que força l’Ajuntament a habilitar cada vegada més espais adequats per a la mascota més habitual a les cases dels seus habitants. No tots els parcs estan pensats per a la seva presència, però sí que n’hi ha uns quants que es converteixen en l’escenari ideal per permetre que juguin i puguin passejar.

El millor per anar amb nens i gossos, el parc de l’Estació del Nord

En els darrers anys, el parc de l’Estació del Nord ha guanyat fama entre els propietaris de gossos de Barcelona. En aquest racó verd de l’Eixample dret es reuneixen cada dia desenes i desenes de cans, tot aprofitant la nova àrea per a ells que han estrenat recentment. El pipicà és un dels més grans de tota la ciutat, el que crida l’atenció de moltíssims gossos. Si el teu és sociable i té ganes de jugar, aquí trobarà companys disposats a córrer pràcticament les 24 hores del dia. Es troba al carrer Nàpols, 70, una ubicació que moltes famílies aprofiten per gaudir de tots els elements de lleure amb els que compta com tobogans i taules de ping-pong. Destaca per una gran zona de gespa, en la que també es poden desfogar amb unes quantes carreres.

El parc de l'Estació del Nord sempre està ple de peluts - Instagram
El parc de l’Estació del Nord sempre està ple de peluts | Instagram

El parc del Diagonal Mar, amb pipicà i un petit llac

Tot just davant del centre comercial del Diagonal Mar trobem un parc de grans dimensions. Situat al carrer de Llull, 350; es tracta de la segona àrea verda més gran de tota la ciutat. Compta amb una zona d’higiene canina, pipicà, zones de jardí i un munt de camins de sorra en els que és molt fàcil trobar-te amb altres gossos. A molts els agrada apropar-se a la llacuna, així com aprofitar que es troba a prop de la platja de gossos de la Ciutat Comtal per passar-s’hi a fer una capbussada.

Els gossos més calorosos, benvinguts al parc de la Guineueta

La millor opció per als gossos que volen refrescar-se quan comença a fer calor es troba al parc de la Guineueta. El trobem a la plaça de la República, 9, un espai molt gran amb moltíssim jardí en el que poden córrer sense límits. El seu tret característic està al centre, un petit estany en el que és habitual veure gossos entrar-hi per refrescar-se després d’haver jugat amb uns quants col·legues. Una de les millors opcions de tota la ciutat, sense cap mena de dubte.

Els gossos més calurosos, benvinguts al parc de la Guineueta - Instagram
Els gossos més calurosos, benvinguts al parc de la Guineueta | Instagram

El parc de Joan Miró, amb gespa i àrea canina delimitada

Per als ciutadans que visquin entre Sants i Plaça Espanya, una bona opció per portar el gos és el parc de Joan Miró. Allà els peluts podran córrer en els més de 800 metres quadrats de jardí amb el que compta, una zona molt concorreguda que també disposa d’una zona gran habilitada per a ells.

El parc de Joan Miró és molt bona opció per als gossos - Instagram
El parc de Joan Miró és molt bona opció per als gossos | Instagram

El parc de Can Dragó, ben comunicat i amb una gran zona verda

El parc de Can Dragó també és molt freqüentat pels gossos de Sant Andreu i Nou Barris. Al costat de l’Avinguda Meridiana es troba un gran espai verd perfecte per a gossos de totes les mides. Parlem d’un dels parcs amb més elements pensats expressament per a ells, ja que han instal·lat un monticle al que poden pujar fàcilment, així com un pipicà molt gran amb unes quantes fonts. A més a més, tenen un jardí amb petites muntanyes que els permet fer exercici al ben mig de la ciutat.

El parc del Guinardó, per als gossos més atlètics

Si el teu és un gos d’aquells amb ganes de córrer i necessitat de fer exercici, el parc del Guinardó és l’opció més adient. S’hi pot accedir des de diferents zones, encara que la seva adreça oficial el situa al Carrer de Garriga i Roca, 1. El parc està dividit en tres zones: una urbana, una altra històrica amb diverses construccions i la més alta amb bosc i bones vistes de la ciutat. Aquesta és una opció per als més esportistes, ja que compta amb un gran desnivell que esgotarà gossos i propietaris. Aquí és habitual trobar peluts grans, enèrgics i amb bona resistència que es refugien de la calor gràcies a l’ombra que aporten els pins. Al llarg de tot el recorregut hi ha diverses fonts de les que poden beure per anar hidratant-se.

Els gossos grans gaudeixen del parc del Guinardó - Instagram
Els gossos grans gaudeixen del parc del Guinardó | Instagram

El parc de Montjuïc, naturalesa sense sortir de Barcelona

Cada matí hi ha molta activitat en el parc de Montjuïc, una de les opcions preferides per als barcelonins per fer el passeig de primera hora amb els gossos i gosses. Aquí tenen tot l’espai que necessiten per poder córrer i interactuar amb altres peluts en els múltiples jardins i zones de bosc. Darrere del castell trobem una zona amb llacs que té gossos a totes hores, una zona perfecta perquè s’esgotin abans que els propietaris comencin la jornada laboral.

Més notícies
Gossos de passeig en una imatge d'arxiu / Vicente Zambrano González
Quin és el nom de gos i gat més popular a Barcelona?
Notícia: Quin és el nom de gos i gat més popular a Barcelona?
Comparteix
A Barcelona hi ha censats actualment 174.714 cans, i la raça més comuna és la mestissa, seguida dels Yorkshire
La platja de Llevant, on hi ha l'espai de bany amb gossos / ACN
Barcelona habilitarà un centenar d’espais per poder portar el gos deslligat
Notícia: Barcelona habilitarà un centenar d’espais per poder portar el gos deslligat
Comparteix
El Ple de l'Ajuntament ha aprovat avui la modificació de l'ordenança de tinença d'animals que inclou aquesta nova mesura
Gossos de passeig en una imatge d'arxiu / Vicente Zambrano González
Multes de fins a 2.400 euros per portar el gos deslligat
Notícia: Multes de fins a 2.400 euros per portar el gos deslligat
Comparteix
Barcelona comptarà amb 219 espais on els cans podran anar sense corretja
Un gos amb les ampolles que es distribueixen a Sant Antoni / Twitter
On aconseguir ampolles gratis per netejar el pixum dels gossos a Barcelona
Notícia: On aconseguir ampolles gratis per netejar el pixum dels gossos a Barcelona
Comparteix
Campanya a Sant Antoni per distribuir 10.000 recipients perquè els amos de mascotes netegin els carrers

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa