Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un palau renaixentista reobre convertit en una gran botiga de roba vintage

Quan la Casa Gralla va obrir per primera vegada les portes el 1306, segurament els nobles que vivien en el palau no imaginaven quin seria el seu destí l’any 2023. El palau renaixentista, situat al número 25 del carrer de Portaferrissa, ha reobert les portes fa poc i ha fet un canvi radical convertint-se en un espai polivalent. Acull, entre altres, una botiga de roba vintage dels anys setanta i vuitanta. Així ho han informat des del compte d’Instagram de l’espai, que també es diu Casa Gralla.

Tanmateix, detallen que està obert de dilluns a dissabte d’11 hores a 21 hores. Pel que fa al tipus de roba que ven en aquest espai del barri Gòtic, es poden trobar mítiques marques vintage que mai passen de moda com Alpha, Fred Perry i Dickies, entre altres. Apart d’aquesta botiga, s’han obert altres de noves al Gòtic en els darrers mesos.

La relació del Raval i la roba de segona mà

Més enllà de les fronteres d’aquest barri, cal destacar quina és la relació del Raval amb la roba de segona mà. Tal com va explicar el passat octubre al TOT Barcelona el gerent de l’Eix Comercial del Raval, Jordi Bordas, la roba de segona mà va salvar diversos comerços dels efectes de la crisi i dels augments dels preus dels lloguers. “Paguem entre 1.000 i 1.500 euros pels locals”, va avisar i va afegir: “Totes les renovacions del lloguer tenen un augment del 10 o 15%”.

En aquest sentit, va detallar que en aquell moment per als botiguers era impossible afrontar els elevats preus dels lloguers i la llum i,alhora, invertir en roba completament nova. “Només els que venen roba skater poden aguantar el ritme a les grans marques”, va recalcar fent referència a la multitud de joves que fan skate al MACBA i compren en aquestes botigues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa