Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova edició del mercat ambulant que ven roba de segona mà a 1 euro

Arriba una nova oportunitat per als amants de la roba de segona mà, bé per la convicció que cal donar una segona vida a la roba per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, bé per raons econòmiques o també perquè ens agradi dur roba diferent de la que podem trobar a les principals cadenes de roba i que després ens trobem que porta molta gent… El mercat de roba de segona mà amb preus màxims d’1 euro -algunes peces fins i tot valen menys- torna a repetir-se a la Nau Bostik, situada al número 1-11 del carrer de Ferran Turné, al barri de la Sagrera, aquest diumenge, amb un horari molt extens, de 10h a 19h i amb una entrada que té un preu de dos euros. Per tant, una oportunitat també per passar el diumenge, on es preveu una temperatura primaveral, tafanejar o fer el vermut a la Nau.

Com arribar-hi en transport públic

En aquest mercat, el Two Market, hi trobareu tota mena de roba per només 1 euro, i també altres objectes i complements pel mateix preu. I si voleu estalviar i no contaminar, vine en transport públic i el dia us sortirà rodó en termes de sostenibilitat. I recordeu que si aquest diumenge no ho podeu anar, tindreu una nova oportunitat el tercer diumenge de cada mes.

  • Bus: les línies H8V29V3134 i 126 t’hi apropen.
  • Metro: baixant a l’estació La Sagrera (L1/L5/L9N/L10N).

I si t’agraden els mercats de segona mà, estaràs també encantat amb la iniciativa que ha tirat endavant l’Ajuntament de Barcelona per potenciar la reutilització i el reciclatge de les peces velles. Es tracta d’un nou servei gratuït de recollida de roba a domicili que es pot sol·licitar trucant al telèfon 010. I on anirà a parar? La idea és que la roba recollida que es pugui reutilitzar acabi o bé en botigues de segona màexportant-se a altres països o bé es crearan pactes amb entitats socials per donar roba a qui més ho necessita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa