Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Les obres de la superilla provoquen una espectacular fuita d’aigua
  • CA

Les obres de la superilla de l’Eixample han provocat una atípica escena: una gran fuita d’aigua elevant-se a diversos metres d’altura entre els carrers de l’Eixample, com si fos un guèiser. De moment, es desconeixen els motius pels quals s’ha produït l’incident. En principi, però, es creu que podria haver rebentat una canonada. Els fets han tingut lloc al carrer de Rocafort amb el de Consell de Cent. L’incident s’ha conegut quan un usuari de Twitter ha compartit un vídeo a la xarxa social.

No és la primera vegada que unes obres generen una fuita d’aquesta mena. El març del 2021, les obres del col·lector de l’avinguda Diagonal van provocar-ne una altra. Tal com van informar fonts municipals en el seu moment, la incidència es va produir en el mateix espai on s’estaven fent els treballs, la qual cosa va fer que el trànsit no es veiés afectat.

Les obres de la superilla crearan quatre noves places

Les obres de la superilla de l’Eixample van començar el passat mes d’agost i els treballs s’estan concentrant en els carrers del Consell de Cent, de Girona, de Rocafort i del Comte Borrell. Una de les particularitats més destacables del projecte farà que els barris de l’Esquerra de l’Eixample i la Dreta de l’Eixample guanyin quatre noves places als encreuaments del carrer de Consell de Cent amb els de Girona, de Rocafort, del Comte Borrell i d’Enric Granados. Amb tot això, es preveu que es creïn gairebé 58.000 m² d’espai públic per als vianants en detriment dels vehicles de motor. A més, també creixerà la presència de verd urbà en aquests quatre eixos pacificats.

Per a la tinenta alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, el projecte de la superilla de l’Eixample suposarà “un abans i un després” en la manera de transformar els carrers de Barcelona. “Hem de preparar la ciutat perquè sigui un refugi del futur. Ha de tenir més verd, ha de recuperar millor l’aigua, ha de tenir ombra… Tots aquells elements que faran que la ciutat sobrevisqui”, va dir Sanz el passat mes d’agost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa