Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les noies agredides sexualment a la Teixonera presenten la denúncia als Mossos
  • CA

Els primers tràmits policials sobre l’agressió sexual que s’ha produït aquest cap de setmana a la Teixonera –en què un home va insultar dues noies, es va masturbar davant d’elles i les va colpejar– ja s’han pogut completar. Segons fonts properes a les víctimes, la denúncia s’ha presentat aquest dilluns al matí, després que la nit de dissabte a diumenge marxessin de la comissaria sense poder-ho fer a causa de la cua que hi havia.

Fonts del cos han fet una crida aquest matí perquè les dues joves anessin a qualsevol comissaria a presentar la denúncia per poder continuar les diligències obertes. Segons ha sabut després el TOT Barcelona, però, les joves tenien hora per fer-ho aquest matí, de manera que ara els investigadors ja tenen totes les dades que hi ha disponibles per començar la recerca del presumpta autor dels fets.

Les noies eren en un portal del carrer Arenys, al barri de la Teixonera, al districte d’Horta-Guinardó, dissabte a la nit i un home se’ls va acostar amb l’excusa de demanar-los foc. Quan li van dir que no en tenien l’home es ca abaixar els pantalons, les va insultar –els va dir “zorras”– i es va masturbar davant d’elles. Quan elles van fer el gest de fugir l’home va agafar-ne una pel braç i li va acabar clavant un cop de puny, segons el relat de les víctimes.

Més notícies
Dues noies denuncien una agressió sexual de matinada en un portal
Notícia: Dues noies denuncien una agressió sexual de matinada en un portal
Comparteix
Un home les colpeja a la cara, les insulta dient-los "zorras" i es masturba davant d'elles
Els Mossos demanen a les noies agredides sexualment a la Teixonera que presentin una denúncia
Notícia: Els Mossos demanen a les noies agredides sexualment a la Teixonera que presentin una denúncia
Comparteix
El cos policial ha obert diligències pel cas però no podrà continuar la investigació si no té més dades i la declaració dels víctimes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa