Els Mossos demanen a les noies agredides sexualment a la Teixonera que presentin una denúncia

El cos policial ha obert diligències pel cas però no podrà continuar la investigació si no té més dades i la declaració dels víctimes

Els investigadors que s’han de fer càrrec de l’agressió sexual a dues noies al barri de la Teixonera (al districte d’Horta-Guinardó) aquest cap de setmana necessiten que les víctimes presentin una denúncia en qualsevol comissaria dels Mossos d’Esquadra. Aquest és el missatge que llança el cos policial, que puntualitza que li va entrar una alerta pels fets però que encara no ha rebut cap denúncia. El fet de conèixer el cas permet a la policia obrir unes primeres diligències, però no les poden continuar perquè no tenen prou dades i perquè és imprescindible la declaració de les víctimes.

L’entitat que va denunciar ahir públicament els fets, Comitè de Vaga 8 de Març d’Horta, va assegurar que les dues noies havien anat a un centre sanitari per tenir l’informe de les lesions –una d’elles va rebre un cop de puny a la cara de l’agressor– i que després van intentar formalitzar la denúncia a la comissari del districte, al carrer Marina. Mantenen que hi havia una cua d’onze persones esperant per presentar altres denúncies –de diversos tipus– i que només hi havia una persona preparada per atendre aquesta mena de casos.

Portaveus dels Mossos, però, asseguren que aquests casos solen tenir preferència i que, en tot cas, es poden denunciar en qualsevol comissaria, la que els quedi més a prop en cada moment a les víctimes.

Les dues noies afectades per aquest cas van ser abordades per un home que els va demanar foc i quan elles li van dir que no en tenien es va començar a masturbar davant d’elles. Quan van voler fugir va agafar una de les joves pel braç i va acabar clavant-li un cop de puny, segons relata l’entitat denunciant.

Més informació

Nou comentari