Violada dues vegades en cinc dies pel mateix home

La investigació descarta que l'agressió de Nou Barris fos grupal, com semblava al principi | Dos dels detinguts queden en llibertat

La dona violada aquesta matinada a Nou Barris ha sigut atacada per un sol home, conegut de la víctima, que ja l’havia agredit sexualment quatre dies enrere. La investigació ha descartat que l’atac fos grupal, com semblava al principi, i la detenció de dos dels arrestats ha quedat sense efecte, segons fonts dels Mossos d’Esquadra. El presumpte autor de la violació passarà a disposició judicial dissabte.

Els fets s’han produït poc abans de les tres de la matinada, al parc de la plaça de la República, al districte de Nou Barris de Barcelona. Mentre fugia del seu agressor, la noia ha demanat ajuda a un grup de sensesostres que hi havia a la zona, dos dels quals encara hi eren quan ha arribat la patrulla de la Guàrdia Urbana que ha acudit a la plaça arran de l’avís d’un testimoni al telèfon d’emergències 112. Enmig de la confusió, originat pel fet que la noia no parla català ni castellà, els agents del cos municipal han detingut els tres homes com a possibles implicats en el cas

Posteriorment, s’ha aclarit per la mateixa declaració de la víctima mitjançant un traductor –entre d’altres gestions dels investigadors dels Mossos– que només un dels homes era l’autor de l’agressió i que víctima i violador es coneixien, a més a més de saber-se que quatre dies enrere ja l’havia atacat. Al detingut, per tant, se li imputen dos delictes d’agressió sexual.

Com és habitual en aquests casos, la víctima ha sigut traslladada a l’Hospital Clínic, on hi ha una unitat especialitzada en agressions sexuals per atendre-la.

Comentaris

    capitao lampiao 19/12/2019 11:08 pm
    Aixo no s'acabara fins que algu acabi amb 6 trets al ventre.

Nou comentari