El Saló de l’Ensenyament, ajornat pel coronavirus

Fira de Barcelona ajorna el congrés arran de les últimes mesures de contenció de l'epidèmia

Fira de Barcelona ha ajornat el Saló de l’Ensenyament a causa de les noves mesures de contenció del coronavirus decretades pel govern de la Generalitat.

Fonts extraoficials de Fira han confirmat al TOT Barcelona que el Saló de l’Ensenyament no se celebrarà en les dates originals, del 18 al 22 de març. Encara no se sap en quines dates s’ha de celebrar però les mateixes fonts apunten a un ajornament al maig o ja a l’octubre.

Fira de Barcelona ja va començar a estudiar ahir si ajornava o cancel·lava el Saló de l’Ensenyament. Finalment i després de converses de la institució amb els departaments d’Ensenyament i Salut i les universitats ha estat ajornat.

I és que des del dijous i en els pròxims 15 dies, els esdeveniments esportius es faran a porta tancada -excepte si participen menors d’edat, que podran anar acompanyats-, i se suspenen o ajornen activitats que impliquin a més de 1.000 persones -si l’aforament de l’espai on es realitza és inferior a 1.000 persones, es podran celebrar només si s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat-.

La notícia de l’ajornament arriba després que el conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha donat per fet aquest matí que el Saló de l’Ensenyament seria ajornat. “És evident que sense la participació del departament i dels seus centres, el saló s’ajornarà”, ha dit a Catalunya Ràdio

La Bridal Week, al punt de mira

Fonts extraoficials de Fira de Barcelona també han mostrat la seva preocupació per la Barcelona Bridal Fashion Week, que s’ha de celebrar, si l’epidèmia de coronavirus no ho evita, del 21 al 26 d’abril. La fira de moda nupcial s’ha convertit en un referent mundial amb una alta presència internacional. L’edició anterior va reunir 22.000 persones de 88 països.

Més informació

Nou comentari