La Fira estudia ajornar o cancel·lar el Saló de l’Ensenyament pel coronavirus

La trobada s'ha de celebrar entre el 18 i el 22 de març i es podria posposar al maig

La Fira de Barcelona estudia ajornar o cancel·lar el Saló de l’Ensenyament per por al coronavirus. Després de l’anunci del departament d’Ensenyament, que ha informat que no assistirà a la trobada i ha instat les escoles a suspendre’n la participació, fonts de la Fira informen que podrien posposar el Saló a finals d’abril o principis de maig. La decisió dependrà de les converses entre la institució els departaments d’Ensenyament i Salut, segons fonts de la Fira.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha informat dels contactes amb la Fira sobre la possible cancel·lació del Saló. Sobre la suspensió definitiva, fonts de la Fira apunten que “no tindria gaire sentit celebrar-lo més enllà del maig”, ja que el període de preinscripcions a universitats, escoles o cursos de Formació Professional haurà acabat. Així, l’objectiu d’orientació acadèmica del Saló quedaria incomplet.

La decisió no es prendrà sense abans consensuar-la entre els dos departaments, la Fira i les universitats, segons fonts de la institució. 

Comentaris

    Josep Dou 10/03/2020 9:05 pm
    El termini de preinscripció universitària el 2019 va ser : del 4 de juny a l'1 de juliol de 2019.

Nou comentari