Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Museus, centres cívics i biblioteques obriran però reduint l’aforament
  • CA

Els museus, sales d’exposicions, centres cívics i les biblioteques de Barcelona obriran amb normalitat, tot i que els equipaments han de complir l’aforament d’un terç indicat per l’Agència de Salut Pública per la situació generada pel coronavirus. En un comunicat de l’ICUB, s’ha assenyalat que com a norma general, tots els actes de més de 1.000 persones, tant en espais tancats com a la via pública, queden anul·lats. Els actes de menys de 1.000 persones en espais tancats, com ara teatres, cinemes o auditoris, es mantenen, sempre i quan compleixin l’aforament d’un terç marcat per les indicacions de l’Agència de Salut Pública. El govern municipal ha recordat que les mesures estaran vigents durant els propers 15 dies des d’aquest dijous.

Respecte els equipaments museístics i sales d’exposicions de la ciutat, mantindran la seva activitat habitual, complint l’aforament d’un terç indicat per l’Agència de Salut Pública. Les activitats pedagògiques adreçades a nens es mantenen, sempre i quan no es barregin grups classe. Així mateix, dels tallers programats, només s’anul·laran aquells en els quals hi hagi manipulació d’objectes.

En el cas de les Biblioteques, els Centres Cívics, i la resta d’equipaments de cultura de proximitat, romandran oberts amb la seva activitat de tallers i cursos habitual, a excepció dels tallers adreçats a la gent gran, que queden anul·lats. En aquest context, també s’aplicarà la norma d’un terç de l’aforament per a sales tancades d’accés lliure d’ús compartit.

Pel que respecta als actes que tinguin lloc en l’espai públic dins de la Quinzena de la Dansa Metropolitana, que té previst començar la seva activitat el proper dissabte 14 de març, les administracions implicades analitzaran aquest dijous les possibles afectacions en el marc de la reunió que mantindran al Centre Cívic Barceloneta.

Més notícies
Barcelona tanca tots els casals d’avis i redueix a un terç l’aforament de tots els equipaments
Notícia: Barcelona tanca tots els casals d’avis i redueix a un terç l’aforament de tots els equipaments
Comparteix
Colau restringeix l'activitat municipal i demana "baixar el ritme" de la ciutat | S'ajornen consells de barri o inauguracions, però es mantenen els serveis públics
Toc de queda cultural a Barcelona pel coronavirus
Notícia: Toc de queda cultural a Barcelona pel coronavirus
Comparteix
El Govern prohibeix tota classe d'espectacles públics i privats amb més de 1.000 assistents | Per afluències inferiors, caldrà que l'aforament tripliqui el públic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa