Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Multitudinària festa il·legal a pany i forrellat a Ciutat Vella
  • CA

La Guàrdia Urbana va desmantellar aquest dissabte passat una festa il·legal a un local de Ciutat Vella en què es congregaven 72 persones i no es respectaven les mesures per prevenir els contagis de Covid. A més, la policia barcelonina explica que totes les sortides de l’establiment estaven tancades amb clau, per intentar no ser descoberts, ja que incomplien la limitació que, per intentar frenar la pandèmia, restringeix a 10 el nombre de persones que com a molt poden aplegar-se. Els concentrats s’arriscaven a quedar atrapats en cas d’emergència.

Els agents van aixecar 144 denúncies per incompliments de les mesures sanitàries per contenir la transmissió del coronavirus. El dia abans, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van posar fi a una altra festa clandestina similar a un bar del Gòtic, on es va identificar a 57 persones.

Batuda contra els bicitaxis

Per una altra banda, la Guàrdia Urbana continua pressionant els conductors de bicitaxis amb un altre dels operatius que abunden a zones turístiques de Barcelona aquest estiu. El dispositiu es va establir aquest diumenge al voltant de la Sagrada Família i el Pas Sota Muralla.

Els agents van posar 167 denúncies a conductors de trixis, els tricicles que acostumen a oferir-se a turistes per traslladar-los pels llocs més visitats de Barcelona. A més, van interposar sis denúncies més a patinets elèctrics i van traslladar nou vehicles al dipòsit municipal.

Més notícies
Plantació de marihuana desmantellada / GUB
Un incendi destapa una gran plantació de marihuana a Sants-Montjuïc
Notícia: Un incendi destapa una gran plantació de marihuana a Sants-Montjuïc
Comparteix
Es van decomissar més de 500 plantes després que els Bombers extingissin el foc
Platja de la Barceloneta / Jordi Play
Les platges s’omplen de nou i tornen els controls d’accés a la sorra
Notícia: Les platges s’omplen de nou i tornen els controls d’accés a la sorra
Comparteix
S'ha regulat una altra vegada l'entrada a les platges de la Barceloneta i de Sant Miquel, igual que dissabte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa