Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos asseguren que l’assassí de persones sense llar actuava “amb violència desmesurada”
  • CA

El presumpte autor dels crims en sèrie de persones sense llar actuava “amb una violència desmesurada” i no deixava cap marge per a la defensa a les víctimes, segons ha revelat l’intendent dels Mossos d’Esquadra Joan Carles Granja, cap de l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona, en una compareixença telemàtica amb el conseller d’Interior, Miquel Buch, per explicar els detalls del cas que permeten el secret de sumari. 

L’intendent ha subratllat que en la detenció d’aquesta matinada, poques hores després de l’últim assassinat, ha estat clau la trucada d’un testimoni al número d’emergències 112, que ha permès als Mossos reaccionar immediatament amb el dispositiu d’investigació i de vigilància que tenien activat des que van començar els crims.

Segons les dades que s’han pogut recopilar fins ara, el detingut és un home de 35 anys de nacionalitat brasilera. “Els investigadors que han parlat amb ell han vist que és una persona amb un discurs una mica incoherent, no descartem que tingui algun problema mental”. De moment, se sap que no tenia cap antecedent policial a Catalunya i, dins de l’Estat, només li consta una detenció de la Guàrdia Civil per un robatori a Saragossa. “Ara s’haurà d’investigar si en altres països per on ha passat, Portugal i el Brasil, per exemple, tenia altres antecedents. I també treballarem per aclarir el mòbil dels crims i si és possible que tingui alguna vinculació amb un primer atac, comès el 19 de març. Però donem aquesta sèrie d’homicidis per acabada”.

Més notícies
Cau el sospitós dels assassinats en sèrie de persones sense llar
Notícia: Cau el sospitós dels assassinats en sèrie de persones sense llar
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra han atrapat el presumpte homicida aquesta matinada, hores després de l'últim cas
Quart sensesostre assassinat en poc més d’un mes a l’Eixample
Notícia: Quart sensesostre assassinat en poc més d’un mes a l’Eixample
Comparteix
Han trobat un jove mort a la cruïlla dels carrers Sardenya i Rosselló

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa