Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una dona atropellada per un camió de la neteja
  • CA

El carrer de la Mare de Déu de Port, al barri de la Marina de Port, va ser aquest dilluns a la tarda escenari d’una tragèdia: una dona de 84 anys va morir atropellada per un camió de neteja. Així ho ha avançat el diari La Marina, que també ha detallat que els fets van tenir lloc aproximadament a les sis de la tarda.

El mateix diari ha explicat que la dona vivia al mateix carrer on va perdre la vida. Segons les informacions que es tenen fins ara, va morir quan va quedar atrapada entre les rodes del camió. Aquest estava recollint la brossa dels contenidors del carrer.

Ja són 20 les persones que han mort aquest 2022 en sinistres de trànsit

Amb aquest darrer atropellament mortal, que ha tingut lloc al districte de Sants-Montjuïc, són 20 les persones que han perdut la vida a Barcelona en un sinistre de trànsit aquest any 2022. Això vol dir que enguany ja han mort més persones a les carreteres de la ciutat que l’any passat, quan van morir 12.

Fa gairebé un mes es va produir un succés similar que va commocionar la ciutat. Una dona de 68 anys va morir en un accident al passeig d’Urrutia, al districte de Nou Barris, quan va ser atropellada per un conductor que anava drogat. Diverses dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona, efectius dels Bombers de Barcelona i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar fins al lloc dels fets. No van poder fer res per salvar la vida a la víctima. Per part seva, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent quan van comprovar que conduïa sota els efectes de substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa