Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident amb ferits obliga a tallar el túnel de Glòries
  • CA

Un accident de trànsit ha obligat a tallar aquest dimecres el túnel de les Glòries en sentit Besòs. El sinistre ha tingut lloc aquest migdia i -segons les primeres informacions- s’hi haurien vist implicats un motorista i un cotxe. La circulació en aquesta sortida de Barcelona ha estat bloquejada durant prop de mitja hora, però ja ha pogut ser restablerta.

Segons informa Betevé, el xoc entre aquesta moto i el vehicle hauria provocat ferits lleus. A través d’una publicació a les xarxes socials, el cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat que el tall al trànsit afecta el tram compromès entre el túnel i el carrer de Marina, amb l’objectiu que els conductors que tinguessin previst agafar aquesta ruta per sortir de la capital catalana puguin desviar-se per una ruta alternativa.

Segon accident de la setmana

Aquest no és el primer accident que té lloc a la capital catalana aquesta setmana. Una dona moria aquest dilluns a la tarda després de ser atropellada per un conductor drogat al districte barceloní de Nou Barris. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de vuit de la tarda al passeig d’Urrutia, quan la víctima de 68 anys va ser atropellada per una furgoneta.

Segons la informació facilitada pel consistori barceloní, els fets es van produir cap a les 19:20 hores de la tarda a l’altura del número 89 del Passeig d’Urrutia. Els efectius de la Guàrdia Urbana desplegats al lloc van acabar detenint el conductor de la furgoneta com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent en comprovar que conduïa sota els efectes de substàncies estupefaents.

19 morts aquest 2022

Amb aquesta darrera mort en accident de trànsit ocorreguda aquest dilluns al districte barceloní de Nou Barris, ja són dinou les persones que han perdut la vida en un sinistre de trànsit a la capital catalana aquest any 2022. Aquestes xifres superen doncs les registrades durant tot el 2021, quan van morir 12 persones a les carreteres de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa