Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una dona atropellada per un conductor drogat a Nou Barris
  • CA

Una dona de 68 anys va morir aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit al districte barceloní de Nou Barris. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de vuit de la tarda al passeig d’Urrutia, quan la víctima va ser atropellada per un conductor que anava drogat.

Segons la informació facilitada pel consistori barceloní, els fets es van produir aquest dilluns cap a les 19:20 hores de la tarda a l’altura del número 89 del Passeig d’Urrutia, al districte barceloní de Nou Barris. Per causes que encara s’estan investigant, el conductor d’una furgoneta va atropellar una vianant de 68 anys.

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar diverses dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona, efectius dels Bombers de Barcelona i també professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar la vida de la dona atropellada.

Els efectius de la Guàrdia Urbana desplegats al lloc van acabar detenint el conductor de la furgoneta com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent en comprovar que conduïa sota els efectes de substàncies estupefaents.

Condol oficial

A través d’una publicació a través de les xarxes socials, el cos policial barceloní ha lamentat la mort de la dona i ha volgut traslladar el seu condol a la seva família, tal com també ha fet l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest dimarts.

Dinovena víctima del 2022

Amb aquesta darrera mort en accident de trànsit ocorreguda aquest dilluns al districte barceloní de Nou Barris, ja són dinou les persones que han perdut la vida en un sinistre de trànsit a la capital catalana aquest any 2022. Aquestes xifres superen doncs les registrades durant tot el 2021, quan van morir 12 persones a les carreteres de la ciutat.

Del total de víctimes mortals registrades enguany, almenys tres eren vianants i la gran majoria -un total de 15 persones- eren motoristes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa