Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una persona per la caiguda d’un mur a Sant Antoni Maria Claret

El carrer de Sant Antoni Maria Claret, al barri del Baix Guinardó, ha estat aquest divendres escenari d’un accident mortal. Tal com ha avançat betevé i ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts municipals, l’accident l’ha provocat un camió de gran tonatge quan sortia del recinte modernista de Sant Pau i ha xocat contra un mur. El mur ha caigut sobre dos vianants, un home de 71 anys que ha mort al lloc dels fets i una dona de 60 que ha estat traslladada greu a l’hospital.

Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i de Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets. L’accident ha obligat a desviar la ruta d’algunes línies d’autobús que passen per aquest punt del districte d’Horta-Guinardó: la D50, V23, H8, 19, 47, 117, 191 i 192.

Accident mortal a Vilamalla

Aquest divendres s’han conegut nous detalls d’un altre accident mortal que es va produir aquest dimecres entre una moto i un camió a l’N-II a Vilamalla (Alt Empordà). El conductor de la moto, un veí de Barcelona de 32 anys, va morir a causa de l’accident i l’altra ocupant, també veïna de Barcelona i de 31 anys, va acabar ferida greu. El Servei Català de Trànsit ha informat aquest divendres que la dona, que va ser traslladada a l’Hospital Trueta de Girona, també ha mort. Amb aquestes dues morts són 61 les persones que enguany han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres catalanes.

La darrera persona que va morir en un accident a les carreteres de Barcelona va ser un motorista de 39 anys després d’un xoc amb un cotxe al districte d’Horta-Guinardó. Va perdre la vida el passat 29 d’abril i és la setena víctima mortal per accident de trànsit d’aquest 2023. Tres d’elles són motoristes i dues vianants. El 2022 es va tancar amb un total de 23 víctimes mortals, 16 de les quals eren conductors de moto. Fa tres anys que els accidents mortals en motocicleta augmenten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa