Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Moren dos veïns de Barcelona en un accident de trànsit
  • CA

Aquest dimecres es va produir un accident entre una moto i un camió a l’N-II a Vilamalla (Alt Empordà). El conductor de la moto, un veí de Barcelona de 32 anys, va morir a causa de l’accident i l’altra ocupant, també veïna de Barcelona i de 31 anys, va acabar ferida greu. El Servei Català de Trànsit ha informat aquest divendres que la dona, que va ser traslladada a l’Hospital Trueta de Girona, també ha mort. Amb aquestes dues morts són 61 les persones que enguany han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres catalanes.

Pel que fa a l’accident, encara es desconeix perquè es va produir la coalició entre la motocicleta i el camió, que circulava en l’altre sentit de circulació. Vuit Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van personar al lloc dels fets.

El passat 14 de maig va morir un altre home de 24 anys en un accident a la B-20 a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Segons va explicar el Servei Català de Trànsit, la víctima, que també era veí de Barcelona, anava conduint amb la seva motocicleta quan, de sobte, va sortir de la via al punt quilomètric 3 de la carretera.

7 víctimes mortals a Barcelona

La darrera persona que va morir en un accident a les carreteres de Barcelona va ser un motorista de 39 anys després d’un xoc amb un cotxe al districte d’Horta-Guinardó. Va perdre la vida el passat 29 d’abril i és la setena víctima mortal per accident de trànsit d’aquest 2023. Tres d’elles són motoristes i dues vianants. El 2022 es va tancar amb un total de 23 víctimes mortals, 16 de les quals eren conductors de moto. Fa tres anys que els accidents mortals en motocicleta augmenten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa