Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista de 24 anys, veí de Barcelona, a la sortida de la B-20

Un home de 24 anys ha mort aquest diumenge de matinada a la B-20 a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit, la víctima, que era veí de Barcelona, anava conduint amb la seva motocicleta quan, de sobte, ha sortit de la via al punt quilomètric 3 de la carretera. Les causes que han originat l’accident encara es desconeixen i s’estan investigant.

L’avís de l’accident s’ha rebut a les 03.56 hores i, en aquell moment, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes ha resultat ferit crític i l’han traslladat a l’hospital de Bellvitge, on posteriorment ha mort.

Amb la mort d’aquesta matinada, ja són 56 les persones que han mort en accident de trànsit en el temps que portem d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. De totes aquestes persones que han perdut la vida a la carretera, 16 d’elles eren motoristes.

Aparatós accident al Carmel

Tres persones van resultar ferides en un aparatós accident de trànsit fa pocs dies a la carretera del Carmel, al districte d’Horta-Guinardó. Poc abans de les 16 hores de la tarda, un autobús de Transport Metropolità de Barcelona (TMB) i un turisme han col·lidit, en la qual, de retruc, també ha afectat una motocicleta que circulava per la carretera. El conductor de la moto i un passatger de l’autobús han resultat ferits, però qui s’ha endut la pitjor part ha estat la conductora del turisme, que segons informa el cos de Bombers a través del seu compte de Twitter “ha estat traslladada en estat greu al centre hospitalari”. Diversos agents del cos de policia barceloní, la Guàrdia Urbana, es van desplaçar fins al lloc dels fets acompanyats d’una dotació dels bombers equipada amb una autobomba, un furgó de salvament i una ambulància.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Amoto a maig 14, 2023 | 12:12
    Amoto maig 14, 2023 | 12:12
    Dèu l'hagi ben perdonat. Ara caldria veure quin comportament ha tingut aquest motorista abans de l'accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa