Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor atropellat un home de 79 anys al centre de Barcelona

Un pàrquing de plaça de Catalunya va ser aquest dimecres escenari d’una tragèdia. Tal com ha informat l’Ajuntament en un comunicat, un home de 79 anys va morir atropellat. Les autoritats van detenir la conductora del cotxe i autora de l’atropellament. Segons el mateix mitjà, se la va arrestar per homicidi imprudent i per conduir sense carnet. Per part seva, la persona que anava amb ella al turisme també se l’ha detingut per ser cooperadora necessària. La víctima d’aquest atropellament és la sisena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona.

Fins al lloc dels fets es van traslladar diferents dotacions dels Bombers de Barcelona, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana. Tanmateix, es va posar en marxa el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per a oferir atenció a la família de l’home.

Una altra víctima de 88 anys

Un home de 88 anys va morir aquest dissabte en un accident de trànsit. Els fets van tenir lloc al número 320 de l’avinguda Meridiana, entre les estacions de Fabra i Puig i la Sagrera (districte de Sant Andreu), i en l’accident es van veure implicats tres vehicles: dos cotxes i una moto. El conductor d’un dels turismes, la víctima mortal de 88 anys, el van traslladar a l’Hospital de Sant Pau, on va acabar morint. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana.

Al llarg del 2022, 23 persones van perdre la vida a Barcelona fruit d’un accident de trànsit, quinze de les quals eren motoristes. L’augment de motos a la ciutat, a més, és una realitat. Un fet que des del RACC consideren que és perquè “la moto és una de les solucions de mobilitat ‘real’ més polivalents, ràpides i econòmiques per fer desplaçaments diaris”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa