Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Matí de cues al comerç d’alimentació pel Nadal a casa
  • CA

Matí de cues als comerços d’alimentació de Barcelona per fer les últimes compres pels àpats de Nadal, que enguany se celebraran tots a casa per les últimes restriccions imposades decretades per la Generalitat, que prohibeixen als bars i als restaurants obrir al públic a la nit i limiten la seva activitat al menjar per endur.

Molta gent ha esperat a última hora per anar a comprar, ja que la mala evolució de la pandèmia ha generat incertesa entre els barcelonins per si es decretaven noves mesures –en especial la reducció del nombre de persones permeses a les trobades nadalenques–. Molts s’han trobat amb llargues cues a fora dels establiments per les restriccions d’aforaments.

La cua d'una fleca Turris gira tota la cantonada, aquesta vigília de Nadal / MMP
La cua d’una fleca Turris gira tota la cantonada, aquesta vigília de Nadal / MMP
Cua en un comerç d’embotit ibèric la vigília de Nadal / MMP
Un bar anuncia que destinarà el migdia únicament al lliurament de truites encarregades per als sopars de Nadal / MMP

Les cues a fora de les botigues comencen a ser una imatge habitual aquestes festes. Centenars de persones es van acostar fins a Glòries aquest cap de setmana, el primer amb els centres comercials oberts. La restricció de l’aforament de les botigues al 30% de la seva capacitat va provocar nombroses cues a la majoria d’establiments.

Molta gent ha de fer cua per accedir a les botigues del centre comercial Glòries / MMP

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa