Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cues a Glòries el primer cap de setmana amb els centres comercials oberts
  • CA

Centenars de persones s’han acostat fins a Glòries el primer cap de setmana amb els centres comercials oberts per fer les compres nadalenques. La restricció de l’aforament de les botigues al 30% de la seva capacitat, tal com marquen les restriccions sanitàries del Procicat, ha provocat nombroses cues a la majoria de botigues.

A partir de dilluns, els restaurants i els gimnasos dels centres comercials hauran de tancar les seves portes després que la Generalitat hagi endurit les mesures per intentar frenar la propagació de la Covid-19, que a les últimes setmanes s’ha tornat a disparar. Els botiguers confien salvar la campanya de Nadal després de mesos molt dolents.  

Molta gent a Glòries el primer cap de setmana amb els centres comercials oberts / MMP

El confinament perimetral de cap de setmana, combinat amb la limitació de l’aforament, ha causat aglomeracions a moltes zones comercials, sobretot del centre de la ciutat, on la Guàrdia Urbana ha posat en marxa un operatiu especial per regular l’afluència de cotxes i vianants per tal d’evitar el col·lapse que es va registrar durant el pont de la Puríssima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa