Els manters esquiven el dispositiu policial per seguir venent al voltant del Maremàgnum

"Han trobat un nou espai i s'hi estan tot el dia", avisen des de la Plataforma d'Afectats pel Top Manta

La Plataforma d’Afectats pel Top Manta denuncia que els manters han trobat un racó fora de l’abast del dispositiu policial per estendre de nou les mantes i vendre. Els manters se situen davant del Maremàgnum, entre la rambla de Mar i el Moll de Bosch, al Raval, a Ciutat Vella. “Han trobat un nou espai i s’hi estan tot el dia”, es queixa el portaveu de la plataforma, Fermín Villar.

[r:1]

Villar lamenta que el dispositiu policial no arriba a aquest punt perquè és competència de la policia portuària. Els venedors del mercat del Port Vell, situat a l’altra banda de la rambla de Mar, han alertat de la situació a la plataforma ja que els perjudiquen en les vendes. També han avisat l’Ajuntament, de qui, segons Villar, no han rebut resposta.

El portaveu de la plataforma afegeix que els manters tornen a vendre els seus productes “a on sempre han estat” quan els agents de la policia marxen. “Cap a les 21:30 hores s’hi posen i s’hi estan unes hores”, manifesta. El dispositiu policial està en marxa cada dia durant 12 hores, però acaba quan arriba la nit. 

Més informació

Nou comentari