Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així serà la manifestació del 25-N contra la violència masclista
  • CA

Ja s’estan escalfant motors per al 25-N, Dia Internacional contra les violències vers les dones i les nenes, i per a la manifestació que vestirà diversos carrers de Barcelona de color lila. L’objectiu és molt clar: denunciar la violència masclista. L’emblemàtica associació Ca la Dona ha convocat una manifestació per a aquest divendres a les 18 hores que arrencarà a passeig de Gràcia amb avinguda Diagonal i culminarà a plaça Catalunya (districte de l’Eixample). El 25-N d’enguany serà el primer sense restriccions des de l’esclat de la pandèmia, la qual cosa fa que s’esperi que la manifestació torni als nivells d’assistència del 2019 o 2018.

Més enllà de rebutjar la violència masclista que tant mal ha fet a moltes dones i nenes, Ca la Dona se centrarà aquest any a assenyalar les empreses o entitats que encara no disposen de protocols que permetin tractar situacions d’abús. Cal recordar que aquest protocol és obligatori des de fa anys.

També hi haurà mobilitzacions aquest dijous, 24 de novembre

Paral·lelament, aquest dijous, 24 de novembre, l’Espai Feminista del barri de Sants ha convocat una marxa de torxes que arrencarà a les 19.30 hores a la plaça de Sants (districte de Sants-Montjuïc). Per part seva, el sector antimilitarista de Ca la Dona protagonitzarà una altra manifestació aquest dijous a les 19 hores a la plaça Sant Jaume (districte de Ciutat Vella). El seu lema serà “Vigílies per la pau”.

Per part seva, des de l’Ajuntament ja estan començant a organitzar actes amb motiu del 25-N. Per part seva, la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; donarà aquest dimecres a la tarda el PREMI 25-N al millor projecte de prevenció de les violències masclistes. L’objectiu d’aquest guardó és reconèixer aquells projectes que lluitin contra les violències contra les dones en l’esport, el comerç, la cultura i l’educació, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa