Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Malalts de Covid-19 es comuniquen amb les famílies gràcies a donacions de mòbils
  • CA

Les donacions de dispositius mòbils per part d’empreses i entitats han permès que els malalts de Covid-19 ingressats als hospitals públics de Barcelona i als pavellons habilitats per atendre contagiats puguin estar en contacte amb les famílies. El Consorci Sanitari de Barcelona, format per l’ajuntament de la capital catalana i la Generalitat de Catalunya, han gestionat les cessions.

La majoria de dispositius donats han estat mòbils, tot i que també s’han rebut tauletes. Les operadores telefòniques Orange, Vodafone, Telefónica i Grupo MasMóvil, a més de Huawei i CISCO, han estat les encarregades de part de les cessions. També ho han estat la Mobile World Capital Barcelona, que va cedir tauletes a l’Hospital de Sant Pau, i el Col·legi de Metges de Catalunya, segons informa el consistori.

“L’objectiu és facilitar la feina del personal sanitari a les noves instal·lacions i permetre la comunicació entre els malalts aïllats i el seus familiars”, detalla l’Ajuntament. En aquest sentit, algunes empreses han instal·lat xarxes de comunicacions als pavellons reconvertits en hospitals de campanya i han donat mòdems 4G per garantir la connexió a internet i facilitar la feina dels sanitaris a l’hora de consultar, per exemple, historials mèdics. 

També s’han rebut targetes SIM, pantalles de videoconferència i estacions de treball on diversos sanitaris poden fer consultes i unificar dades. 

Més notícies
El poliesportiu adscrit a l’hospital Vall d’Hebron passa a acollir només pacients sense coronavirus
Notícia: El poliesportiu adscrit a l’hospital Vall d’Hebron passa a acollir només pacients sense coronavirus
Comparteix
El pavelló atenia malalts de Covid-19, però passat el pic de l'epidèmia ajudarà al centre sanitari a posar-se al dia amb els tractaments ajornats
Grans pavellons de confinament per als sensellar: un pedaç amb “riscos sanitaris” i “de convivència”
Notícia: Grans pavellons de confinament per als sensellar: un pedaç amb “riscos sanitaris” i “de convivència”
Comparteix
La Fundació Arrels i treballadors municipals adverteixen que hi ha persones sense sostre que reben pressió social perquè marxin del carrer i vagin al macroallotjament de la Fira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa