Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mainat té dues causes obertes per violència masclista arran de denúncies de la seva dona
  • CA

El productor Josep Maria Mainat té dues causes obertes per violència masclista arran de denúncies presentades per la seva dona, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La primera causa, que és de mitjans de juliol, està oberta per un delicte de coaccions. En aquest procediment es va denegar l’ordre de protecció sol·licitada.

La dona va presentar-la poc després de ser detinguda per intentar matar el seu marit. Segons Rac1, Àngela Dobrowolski reconeix en la pròpia denúncia que el seu marit no la maltracta. La segona causa és de mitjans de setembre i està oberta per un delicte lleu de lesions. No es va demanar cap tipus d’ordre de protecció. Totes dues segueixen obertes i en fase d’investigació.

La polèmica relació entre el productor i la seva dona ha sacsejat la vida de la seva família i ha obligat el seu fill Por a publicar un comunicat després de la sorpresa que li van causar “les vergonyoses imatges” a la casa de la família a Horta. El dia després que es conegués el cas, la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir dues persones per una baralla a les portes de la casa del productor televisiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa