Pol Mainat, sorprès davant “les vergonyoses imatges” a la casa de la família a Horta

L’actor Pol Mainat, fill del productor de televisió i exmembre de la Trinca Josep Maria Mainat, ha acusat aquest divendres a l’esposa del seu pare, Angela Dobrowolski, de tenir com a objectiu “la destrucció” de la seva família. En un comunicat, després d’un altercat ocorregut la tarda d’aquest divendres a la casa del seu pare amb dos detinguts, Pol Mainat ha desvinculat a la família de l’ocorregut: “Són coses que nosaltres desconeixíem per complet”.

“Ni el meu pare ni cap membre de la nostra família coneixem a totes les persones que estan apareixent a la nostra casa, ni teníem cap constància de la seva relació amb l’esposa de Josep Maria fins que va començar la recerca policial”, ha dit després que una dona que ha anat a la casa ha assegurat als mitjans ser l’exparella de l’amant i escort de la dona de Mainat. Ha passat aquest migdia a la finca que tenen a Horta. “Estem igual de consternats que vosaltres davant les vergonyoses imatges que s’estan veient dins de la nostra propietat”, ha lamentat l’actor, que també ha sostingut que les denúncies anteriors contra el seu pare van ser falses acusacions.

Ha demanat esperar que avanci el procediment judicial contra l’encara esposa de Mainat, acusada de presumpte intent d’assassinat, i no entrar en “els detalls d’aquesta trista història”, a més mantenir la discreció pels seus germans menors d’edat.

Després que es fes públic l’intent d’assassinat al seu pare, també ha demanat “que la justícia pugui actuar sense cap trava i que els responsables d’aquesta situació paguin pel que han fet i estan fent”. “Vull dir-los públicament que no tinc por i que arribaré fins on faci falta per a veure’ls respondre pels seus actes”, ha afegit.

En el mateix text, Pol Mainat ha assegurat que durant l’últim any la seva família ha viscut coses terribles: “Em faria una profunda vergonya explicar-les en públic i desitjaria que mai sortissin a la llum”. Per això, ha dit estar centrat en mantenir al seu pare i germans menors al marge: “Estic disposat a suportar a la meva esquena tot el que vingui amb la condició de mantenir als meus germans al marge d’aquesta història”

Nou comentari