Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ven un gran premi de l’Euromilions i l’endemà, un d’El Nen
  • CA

Els Reis han arribat carregats de premis pel Víctor, el propietari de l’administració de Loteria del centre comercial de les Arenas. És un dels sis punts de venda de Barcelona on es podia comprar el 44.469, el segon premi d’El Nen. Qui tingui un dècim el bescanviarà per 75.000 euros. Però és que, a més, el Víctor ja va lliurar un altre premi de la loteria aquest dimecres, en la Nit de Reis.

“Ahir vam donar un tercer premi de l’Euromilions i avui el segon de la Loteria del Nen!”, ha revelat, exultant, el Víctor al seu establiment als grans magatzems de la plaça Espanya. Aclaparat per les trucades, el comerciant no sabia ben bé quant dècims havia venut del número afortunat, ni tampoc a qui, ni tan sols quantes sèries del 44.469 habia exhibit a l’aparador. Posteriorment, el comerciant ha estimat que ha despatxat entre “30 i 50 números”, informa l’ACN. Representa haver escampat uns 2,25 milions d’euros entre qui va encertar en adquirir almenys una butlleta.

“El que és segur és que ho hem venut tot. D’aquest número, no es va tornar cap dècim sense vendre”, ha assegurat. A banda de Barcelona, les sèries del 44.469 s’ha distribuït arreu de Catalunya (Argentona, Sant Adrià de Besòs, Cornellà, Manresa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Vic…) i també a poblacions de la resta de l’Estat.

Precisament, el Víctor ha explicat que el número guardonat aquest matí fa temps que el tenen a disposició gràcies a compartir-ho amb una altra administració. “És un número viatger, el tenim per un intercanvi que fem amb uns companys de Madrid”, ha precisat.

A banda del centre comercial de les Arenas, hi havia sèries del 44.469 consignades a punts de venda del centre comercial de Diagonal Mar, al Corte Inglés de la plaça Catalunya, a la Creu Coberta, al carrer Pelai i a la plaça Mossèn Clapés. El botí del Nen a Barcelona ha sigut més bé discret, atès que el segon premi ha viatjat a bona part de l’Estat.

A més, la ciutat no ha rascat res del tercer premi (una part sí que ha somrigut a l’Hospitalet de Llobregat) i el primer premi ha marxat aquest any lluny de Catalunya. En concret, ha volat íntegre a Logronyo. A diferència d’aquest any, la Grossa del Nen sí que va recaure a la capital catalana el 2016, el 2019 -quan va caure tot el primer premi- i el 2021.

Més notícies
Recollida d'arbres de Nadal, avets i branques / Vicente Zambrano González
La llista dels 227 punts on dipositar els arbres de Nadal a Barcelona
Notícia: La llista dels 227 punts on dipositar els arbres de Nadal a Barcelona
Comparteix
Els avets i les branques recollides es reciclen com a adob pels parcs i jardins de Barcelona
Assistents a la cavalcada de Reis de 2022 / Jordi Play
L’assistència a la cavalcada de Barcelona cau a menys de la meitat
Notícia: L’assistència a la cavalcada de Barcelona cau a menys de la meitat
Comparteix
La Guàrdia Urbana calcula que es van aplegar 425.000 espectadors, lluny del rècord de 950.000 persones de 2020

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa