Llibertat per a l’home detingut per violència de gènere a casa dels Mainat

L'arrestat va agredir la que seria la seva exparella després d'una discussió

El cas Mainat suma avui un nou capítol. L’home detingut divendres al migdia a casa de l’exmembre de la Trinca i productor Josep Maria Mainat ha sortit en llibertat després de quedar arrestat per violència de gènere. La Guàrdia Urbana de Barcelona el va detenir després que diverses càmeres de televisió gravessin com empenyia i colpejava una dona a l’interior del domicili de Mainat al barri d’Horta (Horta-Guinardó), d’on el productor va marxar després que la seva exdona l’intentés, presumptament, assassinar.

El TSJC ha informat a primera hora de la tarda que l’home arrestat ha quedat en llibertat sense mesures cautelars. Es manté la causa oberta per maltractament i s’ha traslladat al jutjat de violència 4, on ja consten dues causes contra el mateix home del 2018 i de l’any passat.

Juntament amb ell, la dona a qui va agredir també va quedar arrestada per delicte menys greu de furt. Segons la seva versió, l’home que la va agredir és un escort i “amant” de l’exdona de Mainat. El fill de Josep Maria Mainat Pol Mainat va qualificar de “vergonyoses” les imatges.

Més informació

Nou comentari